Fashionabla kvinnors design, herr och skor
 
Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

Observera att i sällsynta fall på grund av hög efterfrågan kan leveranstiden vara upp till 14 arbetsdagar.

** Viktigt: Beställningar mottagna före måndag till torsdag kommer att levereras nästa dag. Beställningar startar måndagar kl 12.00. Fredag, lördag och söndag från 00:00 till två dagar efter leveransen av ordern.

Till dess att min beställning kommer? / Vad är mobilavgiften?

Vi erbjuder en mängd olika leveransalternativ, en minimal ekonomisk kostnadspremie och leveransövervakning vid 10:00 nästa arbetsdag.

Vilka flygbolag erbjuder min beställning?
Beroende på plats väljer vi olika operatörer.

Kan min beställning levereras till en annan person eller till en annan plats? Ja det är det. På kassan måste du ange ytterligare leveransadresser och faktureringsalternativ.

Hur vet jag om min beställning har skickats?
Du får ett bekräftelsemail vid beställningstillfället och ett andra e-postmeddelande för att bekräfta att beställningen har skickats

Vad är din återvändande politik?
Glukosaminmsm.se erbjuder returrätt i 90 dagar generöst.

Belöningen är för närvarande fri eftersom vissa undersökningar pågår.

Varor kan returneras till någon av våra handelsstorlekar eller återbetalningar. Detta förutsätter att varan köps inom 90 dagar och varan är tillbaka i originalet, du kan säga försäljning.

Det betyder att produkten inte är skadad, smutsig eller markerad. Försök sedan en ny topp och en ren matta och se till att du är nöjd med utseendet och rätt klädsel. Också var försiktig så att du inte tar bort etiketten eller säljer originalförpackningen tills du är säker på att du vill behålla produkten.

Hur kan jag returnera varor?
Vänligen returnera paketet i sin ursprungliga förpackning, inklusive originalfaktura eller orderbekräftelsesfil, och tydligt att du är redo att byta eller återbetala storleken. Innan du förseglar paketet kan du skriva ut ditt ordernummer på fakturan. Då måste du returnera ditt projekt till ditt postkontor. Om du väljer tjänster ska du se till att du får ett kvitto som bevis på din retur, och behåll den tills din återbetalning eller utbyte har bearbetats.

Hur lång tid tar det att behandla min retur?
Upp till 28 dagar, så snart du återvänder till projektutbytet, krediteras storleken eller återbetalningen till ditt konto. Vi kommer att behandla din retur så snart som möjligt.

Om du inte fick produkten kom jag tillbaka.
Se till att du mottar kvittot som bevis på retur och håll det säkert, med storleken på återbetalning eller utbyte som behandlas. Om det inte finns någon inkomst, uppmanas projektet att avslå den saknade avkastningen.

RECEIVING är fel eller fel
Vad ska jag göra om jag får fel eller tycker att något är fel? Om det händer, är vi verkligen ledsna! Om du får felaktiga artiklar, vänligen kontakta vår kundtjänst

Back